Produk

  • Aluminum tension clamp

    Clamp tegangan aluminium

    Clamp tegangan digunakeun pikeun nyangcang sareng ngencangkan garis LV-ABC kalayan utusan nétral anu terisolasi.
    Klem ieu gampang dipasang tanpa alat sareng suiatble pikeun sababaraha kaayaan iklim.

  • Copper cable clamp

    Capit kabel tambaga

    Eaksésori kabel listrik C bentuk pipa tambaga dijepit pikeun panyalindungan kilat wangunan, konduktor pengikat sareng sambungan tina pagawéan bersih, tina bahan tambaga resistivitas rendah nyaéta konduktivitas listrik anu saé, résistansi korosi anu saé sareng instalasi anu merenah, produksi khusus, anu harga kalapa.  

  • Guy Strand Vise

    Guy Strand Vise

    STRAND OTOMATIS ANJING VISE

    Strand Vise disebut ogé deadend kawat bodo otomatis, éta mangrupikeun aksésoris ngawangun kerucut anu biasana diposisikan di handapeun kutub transmisi. Di dieu éta nyambung sareng handap kawat lalaki. Strand vise ogé dianggo dina garis overhead dimana éta nyambung kana aplikasi buntu. Fungsi utamina nyaéta pikeun ngeureunkeun kawat lalaki sareng kabel overhead.

    Vise strand dirancang pikeun napel kana kabel nganggo prinsip ramo-jebakan. Di dieu, cinyusu ngahasilkeun rahang na kana kabel ku sabab éta nyetél pakakasna. Rahang dileupaskeun pikeun nyegah aranjeunna ngageser ka luhur.

    Hal anu saé ngeunaan untaian nyaéta yén éta henteu ngagaduhan kacang pikeun nganggo torsi kana kabel. Ieu ngandung harti yén teu perlu dikompréskeun kana leungeun baju.

    Konstruksi padet tina untaian ngajantenkeun tiasa dipercaya pikeun rupa-rupa aplikasi sareng ogé pikeun lingkungan anu béda. Éta fitur baja galvanis anu henteu ngan ukur kuat tapi ogé dijaga tina karuksakan kimia.

    Tanduk untai tiasa dianggo kalayan untaian anu béda kalebet alum las, galvanis, aluminisasi, sareng EHS, untaian waja.

    Desain untaian ngajantenkeun cocog sareng rupa-rupa untaian industri. Éta tiasa ngadukung rupa-rupa kawat berkat desain balé universal.

  • Automatic Steel Guy Wire

    Otomatis Steel Guy Kawat

    • GUY-LINK digunakeun utamina ku telepon sareng alat listrik pikeun numpurkeun untai atanapi rod dina pucuk tihang sareng panon jangkar. Pikeun Strand Gantung, Guy Strand sareng Kawat Statis. Dipaké pikeun ngeureunkeun panganteur udara strand messenger, sareng di ujung luhur sareng handap jalma-jalma turun.
    • Pikeun splicing aplikasi nganggo kabel telepon overhead atanapi dukungan
      • splices otomatis dirancang pikeun dipaké dina
      Kakuatan Tinggi (HS), Umum (Com), Siemens-Martin (SM), Utiliti
      (Util) sareng untaian Sistem Bell
      • splices otomatis dirancang pikeun dipaké dina
      sadaya jinis kawat bodo didaptarkeun di luhur, ditambah Kakuatan Tinggi Tambahan (EHS) sareng
      Alumoweld (AW)
      • Sakabéh campuran otomatis GLS bakal nyepeng minimal 90% lalaki éta
      kawat dipeunteun kakuatan pegatna
      Bahan: Cangkang - Kakuatan Paduan Aluminium Tinggi
      Rahang - Baja Plated
  • Aluminum hot line tap clamps

    Klem keran garis panas aluminium

    Katerangan

    Klem panas-garis (jepitan hotline mangrupikeun alat garis langsung anu dianggo pikeun sambungan distribusi keran garis.

    Fitur

    1-Bronze alloy sareng alloy casting aluminium nawiskeun kakuatan tinggi, tahan korosi sareng kasaluyuan konduktor

    2-Dipanjangkeun lebar rahang hartosna kontak konduktor anu hadé, ngirangan suhu gabungan, aliran tiis konduktor minimal sareng ngirangan corak konduktor nalika dipasang

    3-Spring dimuat fitur ngimbangan aliran tiis sareng offset ngencarkeun geter torsi

    4-Spring dimuat fitur ngimbangan aliran tiis sareng offset ngencarkeun geter torsi

    4-eyebolts ngajalin nyadiakeun kakuatan bébas korosi sareng ékspansi seragam handapeun loading

    5-Sambungan keran anu diposisikan sisi nyegah kamungkinan korosi konduktor atanapi jepitan dina sambungan bimet

  • Hot Line Clamps

    Panas Klem Line

    Tambaga Aluminium Hot Line Clamp

    Pedaran:
    Hot Line Clamp mangrupikeun alat garis langsung anu cocog pikeun sambungan keran distribusi. Casting Steel Alloy sareng paduan Aluminium nawiskeun kakuatan tinggi, tahan korosi, sareng kasaluyuan konduktor.
    Lebar rahang ngalegaan hartosna kontak konduktor anu saé, ngirangan suhu gabungan, aliran tiis konduktor minimal sareng ngirangan corétan konduktor nalika dipasang. Fitur semi dimuat ngimbangi aliran tiis sareng offset ngencarkeun geter torsi. Bolts soca mata nyayogikeun kakuatan bébas korosi sareng perluasan seragam dina momotan Sambungan keran anu diposisikan sisi nyegah kamungkinan korosi konduktor atanapi jepitan dina sambungan bimetal. Pangujian Siklus Ayeuna anu berhasil per ANSI C119.4 nyayogikeun jaminan yén klem garis panas MPS bakal tahan ampacity tina sambungan anu dipasang leres.

  • YH Composite Coated Zinc Oxide Arrester

    YH Komposit Dilapis Séng Oksida Arrester

    Dina ahir 20th abad, Composite coated zinc oxide arrester mangrupikeun produk anu generasi anyar promosikeun ka pasar ku Amérika Serikat, Jepang sareng nagara séjén. Éta anu paling maju dibandingkeun anu biasa. Bubuka téknologi ieu taun 1980-an, nagara-nagara urang parantos ngembangkeunna sareng patepung di tungtutan IEC. Komposit organik polimér langkung alit, langkung énténg, tahan polusi, buktina ledakan sareng buktina ngajempolan dibandingkeun anu didamel tina gelas sareng porselen.

  • Stainless steel tie

    Dasi stainless steel

    Bahan: stainless steel 201/304/316, Sadayana panjang sayogi saatos pamundut anjeun

  • Stainless steel tape coil

    Coil pita stainless steel

    Bahan: stainless steel 201/304/316, Sadayana panjang sayogi saatos pamundut anjeun

  • Copper, Aluminum Split bolt connector

    Tambaga, konektor Bolt Split konektor

    Konektor baud pamisah

    Bahan: kuningan
    Perlakuan permukaan: kaléng timah / tambaga dilapis
    Ukuran anu sayogi (paséa daérah): 16mm2 - 240mm2

    Tambaga, konéksi sambung Aluminium Split cocog pikeun urutan sareng transportasi konduktor dina jaringan listrik, didamel tina tambaga. Plit-bolt ngagaduhan benang anu bébas sareng gampang dicangkem rumah susun rengkuh. Éta tahan pisan pikeun rengat sareng korosi.

  • Copper connecting clamp T Type clamp

    Tambaga nyambungkeun clamp T Type clamp

    Bahan: 99,9% Tambaga murni

    Beungeut: Lempeng Timah

    Éta dibereskeun ku baud sareng dianggo dina sambungan antara alat-alat listrik ku kabel sareng alat distribusi jero rohangan

  • Copper Circular Splice Terminal

    Tambaga Circice Splice Terminal

    Serial OT cocog pikeun sambungan konduktor tambaga (OT-3A ka OT-1000A) dina kabel listrik sareng alat éléktronik. Éta didamel tina tabung tambaga T2 sareng dilapis ku timah atanapi asam anu bersih. Suhu damelna nyaéta -55 ℃ dugi ka 150.

123456 Teras> >> Halaman 1/6